Prima pagină > Despre... > Obama – doar o piesa de puzzle!

Obama – doar o piesa de puzzle!

Obama este o mica piesa dintr un puzzle pervers al decadentei umane, al slabiciunilor noastre de care el incearca sa se foloseasca iar in cazul unor reuseste. Obama a fost colacul de salvare al identitati americane, al spiritului “the american way” altfel spus al celei mai mari escrocheri existe pana in prezent. Acest om este un actor cu valente tragice in aceasta perioada grea in istoria omeniri. Dar va intreb eu de ce au nevoie oameni atunci cand sufera de foame si frig? nu cumva de circ? Aduce a Roma antica iar daca priviti atent veti gasi nenumarate similitudini intre cele 2 imperi ce au dus imoralitatea si crima la rang de mare arta.

Acest actor carismatic va hrani speranta americana si de ce nu pe cea mondiala pe timpul acestei “colectivizari fortate” a ultimelor resurse globale de catre o mana de oameni ce se doresc a fii o elita mondiala. Aici numai este vorba de mult de bani aici ne intoarcem la sclavie generalizata la care vom subscrie din lipsa de alte oportunitati, pentru ca ei nu ne vor lasa dreptul de a alege. Aceasta este noua ordine mondiala , iar noi cei ce simtim acest flagel mondial ne plangem protestam dar continuam sa mergem pe acest drum pentru alt drum ar impune riscuri pe care nu suntem pregatiti sa ni le asumam. Acesti boieri moderni au invatat ca supusi lor nu trebuie sa stea neaparat in corturi si sa manance odata pe saptamana au inteles ca supusi daca vor manca niste plastice facute de ei destul de des si le vor cumpara casele la un pret stupid de mare vor fii sclavi benevoli mandri cu statutul lor ba mai mult vor face din asta o normalitate ce va fii asa lasata din generatie in generatie. Eu nu cred ca acest sistem a fost creat ca o conspiratie ci mai degraba ca s a observat din mers ” beneficiile” lui iar apoi a fost imbunatatit si reinoit. Problema este una singura ca el se bazeaza pe slabiciunile noastre si functioneaza perfect caci omul se complace in mizeriile cu miros fin. Eu in schimb voi lua in calcul imprevizibilul, acel ceva ce ne a invatat in istorie ca lucruri nu sunt eterne si ca mariile imperii cad sub propria lor grandoare sfasiate de “hienele” create de mizeria lor. dar va intreb pe voi, sunteti pregatiti de jugul rusesc sau de orezul chinezesc ? Sau contianuati sa sperati in libertatea omului CEDO, ONU? Ma rog si in Biblie scrie ” ferice de cei multi si saraci cu duhul ca a lor va fii imparatia cerurilor” dar pana acolo te cam mananca sfinti de pe aici, de pe pamant
De cateva luni e criza economica , ma rog poate pentru alti caci economia noastra a fost oricum si sublima si discreta dar mon cher a lipsit cu desavarsire. Cand privesc la televizor politicieni romani ce nu sunt nici macar de rangul clovnului Obama simt greata si repulsie caci nu gasesc nici macar ceva amuzant in circul lor.

Criza nu are termen ci are scopuri, criza nu are constiinta ci are lacomie iar noi, noi dragi mei suntem mici intr adevar dar invartim un mecanism urias iar fara noi credeti sau nu criza nu ar exista. Criza este procesul de instrainare a bunurilor mobile si imobile ce au fost dobandite intr o perioada scurta de timp de catre marea masa de oameni intr un mod fictiv neavand o baza reala in economia mondiala. Aceste bunuri se intorc la “origini” iar voi le veti recumpara si le veti plati si 2 si 3 oara pana cand veti fii prea indatorati sa mai puteti comenta ceva sau pana cand veti ceda fizic sau psihic si veti scosi in afara sistemului( victime colaterale).

Acestea fiind spuse poate veti intelege ca fara lacomie nu exista criza, iar cei ce aveti cate 3 camere goale intr o casa inutil de mare si o masina imensa ce consuma cat o mica fabrica din china iar acum le pierdeti ” din cauza crizei” poate va veti aminti ca omul nu poate manca cu 2 guri si nu poate dormi in 7 paturi. Poate cu ocazia asta ne amintim si terenurile agricole devenite brusc de interes imobiliar si veti incepe sa si plantati ceva pe acele pamanturi lucru ce ar fii trebuit sa fie firesc si pana acum.Suntem unici prin ceea ce suntem prin ceea ce gandim nu prin bunurile ce ne inconjoara ce ne fac banali, falsi si lipsiti de profunzime. Poate va veti aminti sa fiti si oameni si sa zambiti si gratis si poate candva curvia trufia si prostia vor inceta sa ne inunde privirea in fiecare zi.

Anunțuri
Categorii:Despre... Etichete:, , ,
  1. nenoroshanu
    Aprilie 11, 2009 la 8:54 pm

    „Obama este o mica piesa dintr un puzzle pervers al decadentei umane, al slabiciunilor noastre de care el incearca sa se foloseasca iar in cazul unor reuseste. Obama a fost colacul de salvare al identitati americane, al spiritului “the american way” altfel spus al celei mai mari escrocheri existe pana in prezent ”
    Aici ai zis un mare adevar pe care multi americani nu l-au sesizat nici pana acum. Cum americanii nu au sesizat vrajeala cu 11 septembrie si ca Bush sta acum la masa cu Osama si joaca poker pe bombe sau dezbracate pe kamikaze. O criza care a tasnit din Marele Imperiu Economic si care afecteaza toata planeta. Din pacate Barack Obama cu toata arta sa oratorica nu are puterea lui Rooselvelt de a scoate pe americani din criza si inertia supraponderala. Visul american se transforma in cosmarul american !!!

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: