Prima pagină > Publicitate > AC/DC in Romania!!!

AC/DC in Romania!!!

Pe 31 Mai 2009, incepand cu ora 21:00, la Bucharest Rock Arena vor concerta AC/DC ! Concertul va fi sustinut in cadrul celui mai mare festival de rock organizat vreodata in Romania ce se ve desfasura la km 15 de pe Autostrada Soarelui.

Bucharest Rock Arena este un eveniment PlayCool organizat cu sprijinul (in colaborare) cu One Event si se va organiza anual incepand cu aceasta prima editie. Programul exact al festivalului poate fi gasit pe site-ul oficial dedicat evenimentului: http://www.bucharestrockarena.ro.

Trupa internationala care va concerta pe data de 30 Mai 2009 alaturi de AC/DC, in incheierea primei zile a festivalului, va fi facuta public intr-un comunicat viitor.

N.R. Din ce stim noi, s-ar putea sa-i vedem pe Guns N’ Roses.

La Bucharest Rock Arena vor mai fi prezente si urmatoarele trupe romanesti: Celelalte Cuvinte, Vita de Vie, Altar, AB4, Grimus, The Pixels, The Moood si Persona.

Accesul in perimetrul de spectacol se va face in fiecare zi incepand cu ora 16,00. Accesul in camping va fi gratuit anul acesta si se poate face incepand cu 29 mai pana pe 1 iunie.

Biletele sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta din Bucuresti si din tara si pe http://www.ticketpoint.ro, la urmatoarele categorii de preturi, in functie de dispunerea fata de scena:

1. – 100 ron – zona C
2. – 200 ron – zona B
3. – 400 ron – zona A (langa scena)
4. – 800 ron – VIP

Pachetele VIP cuprind: accesul intr-o zona special amenajata, loc in tribuna, acces in perimetrul tuturor zonelor (A, B si C), acces la puncte de vanzare amplasate in zona VIP special amenajata, primirea la intrare a unui ecuson aniversar VIP si a unei bratari de acces permanent pe durata desfasurarii festivalului, precum si asigurarea unui loc de parcare in Parcarea VIP.

Biletele se pot achizitiona numai sub forma de abonament pentru ambele zile de festival (30 si 31 mai 2009). Accesul copiilor sub 6 ani este interzis.

sursa: METALHEAD.RO

AC/DC – You shook me all night long


Anunțuri
Categorii:Publicitate Etichete:, ,
 1. nenoroshanu
  Aprilie 12, 2009 la 8:12 pm

  Eu astept pe Green Day. Dar ma multumesc si cu AC/DC :). Concert ZOB :x:x:x si Vita joia asta in Fabrica . Ciocio vii fmm daca nu iti mananc ficatul :))

 2. Aprilie 12, 2009 la 8:14 pm

  nu vin mah… dute cu punku tau cu tot… eu ma duc la AC/DC si la Limp Bizkit :X:X:X
  vin daca dai un cui:X hai ca iei salariu i mm:X

 3. mihaiandrei
  Aprilie 14, 2009 la 9:25 pm

  800 coaeee un salariu intreg, la zona C nu strica 😛 , la limp bizkit mas duce si io chiar daca nu mai sunt asa mare fan da cu aia am copilarit (phoama parca zici ca am jucat fotbal cu ei in fatza blocului baeeeee)

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: