Prima pagină > 3 bloggeri > Timpul trece ca ejacularea

Timpul trece ca ejacularea

Inca un an de scoala a trecut…nu am facut nimic special, cam aceleasi lucruri de fiecare data. Nu are rost sa le enumar, deja le stiti, daca nu, cititi blogul de la inceput. Ciocio a ramas corijent(repetent e un adjectiv dur) al doilea an consecutiv, ca Romania la mondiale, corupt de tentaculele sistemului, neavand nici o vina, chiulul si dormitul la ore facand parte din progamul educational conceput de Maria Sa.
Eu m-am tarat prin liceu, ca un vierme impotent, au curs mucii din mine ca din nasul unui neamt stalingradist, multi si au inghetat. Heil comrade, fratie pe votca si mustati teapane, urcam scarile ca la metrou, mirosea a Fornetti da nu aveam bani sa imi cumpar(ca i-am dat pe alcool).
Dupa ce am alergat astazi ca un maratonist grec gras si cu plamanii negri ca femeia lui Obama, sa imi scot alocatia, e in luna a 24-a, o greseala a naturii, cred ca am eu curul prea gras ca sa rezolv treburile birocratice. Deci… am fost acolo, acolo, acolo, si m-am intalnit cu Ciocio. Mai intai a venit la mine, eu plin de draci tranteam toate alea pe…acolo evident(de la un timp sunt plin de draci…cred ca e de la caldura)….bla, bla, bla, si ne-am dus in I.O.R inarmati cu o sticla de bere la 2 litri, Stejar:’De esenta tare’. Dupa ce-am baut, un gand m-a strafulgerat, unul al dracului de adevarat si dureros….
Nu am facut nimic cu viata mea pana acum, Ciocio imi vorbea de un poet alcoolic, mort la 33 de ani, ma gandeam la mine. O sa ajung si eu asa?. Am frecat menta prin cluburi, imbogatit fabricat de tutun, enervat parintii. Stateam rezemati de un copac si compuneam poezii pe hartii gaurite de tigara, pixurile nu mergeau, inspiratia o cautam in ochii unui copil inocent si a unei frunze dezhidratate.
Inainte sa ajung la scoala, m-am dus in curtea bisericii, dupa multi ani, nu am intrat deoarece nu aveam vestimentatia adecvata(de parca asta conteaza), ma uitam la turla bisericii albe cu o curiozitate razgaiata, il cautam pe …Dumnezeu, poate imi aparea transformat in porumbel pe varful unei cruci.
Nu l-am gasit. Mai are rost sa il caut?. Un miliard de subiecte iti invadeaza existenta, intrebari fara raspuns, nu degusti vinul, il bei doar ca sa te imbeti, te trezesti mahmur si gatul tau e frumos decorat de o franghie.
Eu si Ciocio nu mai avem inspiratie, s-a dus pe apa sambetei, motivele sunt personale si binecunoscute.
Subsemnatul nu mai are chef de nimic de la un timp, caldura asta mon cher, ar dormi 25 de ore pe zi, ar fuma 5 pachete de tigari si ar bea …pachetele de tigari ori numarul de ore dormite litri de votca pe zi.

Il astept pe Mosu’, poate vine cu un suflet curat, un ficat pur si doi plamani sanatosi.

‘Am locuit un timp în sufletul unei femei. Mare înghesuială.’

Categorii:3 bloggeri
  1. iunie 10, 2009 la 8:12 pm

    genial frate… :X iti voi simti lipsa in vara 😦

    >:D< oricum… blogu ramane in picioare, ca daia e ciocio aici :X

  2. iunie 11, 2009 la 3:49 am

    … adevărată scrierea, bipezi ca voi mai rar!

  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu